Inzeepdag in Utrecht

pasnassos (map)

De eerste repetitie is in Utrecht.
Op deze dag wordt een groot deel van de muziek doorgenomen zodat je een goede indruk krijgt van het volledige programma. Er wordt dan ook van je verwacht dat je thuis alvast naar de noten hebt gekeken zodat we direct muziek kunnen maken.

zondag 23 juni 2019
11.00-17.00 uur

Parnassos
Kruisstraat 201

Slotkoorweek

We zien elkaar snel weer in Markt Nordheim, in Schloss Seehaus.

Vanaf zaterdag 20 juli is iedereen welkom en tegen 18.00 uur zullen we gezamenlijk eten om de slotkoorweek officieel te openen. Diezelfde avond nog zal er gerepeteerd worden.

De rest van de week zul je elke dag steeds twee dagdelen repeteren en één dagdeel vrij zijn. Dit rooster wordt bij aanvang van de week bekend gemaakt.

Aan het eind van de week geven we twee concerten: een concert in de Orangerie en de Kapel van het Slot, en een kaarslichtconcert in de prachtige middeleeuwse kerk van Münchsteinach.

Datum:
Zaterdagavond 20 juli 2019 t/m zondagochtend 28 juli 2019.

Schloss Seehaus
Seehaus 58
91478 BY Markt Nordheim
Duitsland

De kerk in Münchsteinach

Repetitiedag Utrecht

Een dikke maand na de Slotkoorweek komen we weer bij elkaar voor een repetitiedag in Utrecht. Even weer de noten opfrissen om het weekend erna te knallen bij de concerten.

Zondag 8 september 2019 van 11:00 tot 17:00

Nog onbekend

Generale repetitie

Vrijdagavond is het eerste concert, dus vanavond: de generale repetitie. Zo kunnen we vast wennen aan de akoestiek van de Nicolaïkerk en eventuele choreografieën en opstellingen uitproberen.

Donderdag 12 september 2019
19:30 - 22.00 uur

Nicolaïkerk
Nicolaaskerkhof 8

Concert Utrecht

Nicolai Kerk (map)

Op vrijdag 13 september geven we ons eerste concert in Nederland. Dit is in de Nicolaïkerk in Utrecht.

Vrijdag 14 september 2019

Nicolaikerk, Utrecht

Concert in Kasteel de Haar

Op zondagmiddag geven we ons tweede concert in Nederland. We gaan zingen in het koetshuis van Kasteel de Haar. Met daarna een feestelijke receptie om ons jubileum te vieren.

15 september 2019
Repetitie is van 10:00 - 12:00