Walawalawalawala!

De meeste zangers zijn weer terug in Nederland. Anderen hebben hun Slotkoor-vakantie verlengd met nog een paar weken vakantie. Veel plezier Fokko en familie, Maike, Marijke en Rob!
   
De tweede dag ging het bestuur naar Uffenheim, naar de slager om veel vlees te bestellen voor de Barbecue en voor op brood. Eerst werden we geholpen door een lichtelijk gestreste dame, waarna zij de chef voor ons geroepen heeft. Hij riep direct: "Ah, Schlosschor ist wieder in Deutschland!" om vervolgens korting en worsten uit te delen. We komen al negen jaar in Markt Nordheim en Uffenheim dus het zit altijd bomvol bij de concerten bij Schloss Seehaus. Het hele dorp was uitgelopen. 
   
Het concert op zondag was ook fantastisch. Geen Nürnberg dit jaar, maar de pittoreske kerk van Münchsteinach, die verlicht was met honderden kaarslichten, was dit jaar onze tweede concertlocatie. Alle zangers hadden een lampje op hun koormappen om de noten te kunnen zien. Fokko zei dat we eruit zagen als engeltjes met die lampjes die deels ons hoofd beschenen. 

's Avonds na dit concert was er nog de bonte avond met diverse hilarische optredens. Een mooie nieuwe traditie!  

Comment